2016. február 14., vasárnap

A jó dolgok nem járnak egyedül
Azt hiszem szerencsésnek érezhetem magam. Az átlagnál legalábbis sokkal szerencsésebbnek. Hiszen megvan mindenem ami a boldogsághoz kell. Na ne ijedjetek meg, nem fogok itt egy irigységet generáló felsorolásba. Nem az a célom, hiszen mások irigységétől boldogabb már nem lehetek. Most igazán apróságoknak örülök. Például egy kellemes hétvége barátokkal, finom ételek, csodás idő, az asztalon egy palack finom bor Tocanaból,  egy másik a sorsát várja a pálinkák, és whiskey-k között és az a biztos tudat, hogy az életem rendezett. Nyugalom van itt legbelül, s mióta csak magammal kell törődnöm, azóta jut időm mások megsegítésére is a munka mellett. Szóval a jó dolgok nem járnak egyedül. És ez az az érzés amihez hozzá tudnék szokni. Már csak Dóri hiányzik nagyon, meg az otthoniak,. de ez egy másik nap témája lesz majd...

9 megjegyzés:

 1. Ő is megjön biztosan. Addig tartsd melegen az AGÁ-t, hogy ne fázzon, amikor megérkezik.

  VálaszTörlés
 2. Jó olvasni erről, mert csakis ezt kívánhatja egyik ember a másiknak, hogy legyen béke benne és körülötte.
  Szívesen olvasnám a mindennapos dolgaid!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt azért nem ígérem, mert nem vagyok egy kitárulkozós fajta. De a mindennapos dolgaimra lehet következtetni agymenéseimből. Nem?

   Törlés
 3. Jó dolog is ez a teljes kiegyensúlyozottság!)
  Őszintén kívánom mindenkinek, hogy ismerje meg ezt a jóérzést, mert nagyon jó is ez!)
  Neked pedig, hogy most már mindig eképpen legyen az életedben!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Bár nem sok az esély rá. Ha ugyanis valaki elárulja magáról, hogy boldog, azonnal tesz ellene valaki, hogy nanehogymááá! :-) De addig még kiélvezem a helyzetet. Beleszerelmesedek minden arra érdemesbe, és igyekszem ezt titokban tartani. :-)

   Törlés
 4. Válaszok
  1. Chansika! Hogy ez a pici ez mekkora! Köszönöm! :-)

   Törlés
 5. Hmmmm, igen jó állapot. Azok az üvegek engem is érdekelnének. :-D

  VálaszTörlés