2015. szeptember 4., péntek

Én is migráns vagyok!

Tessék, lehet gyűlölködni! Lehet engem ezért utálni, kiközösíteni, különböző állatfajokkal szexuálisan megrágalmazni, lehet kritizálni a szándékaimat, az eszemet, a bőröm színét, a megoldásaimat, lehet minősíteni engem vagyonom, telefonom, sportcipőm szerint, lehet gondolkodás nélkül elítélni, irigyelni, megbélyegezni... stb.stb.
Migráns vagyok. Lehet, szégyellnem kellene magamat ezért, de nem teszem. Szégyellje magát az a rendszer ami miatt el kellett hagynom szeretett hazám földjét, és bár ugyanabban az Európában, de más országban kellett helyet keresnem magamnak!
És mint migráns jobban átérzem azoknak az embereknek a helyzetét kik a halál elől menekültek.
És nem értem azokat a barátaimat, akik erről nem vesznek tudomást, és ellenséget látnak a menekülőkben. Ezért én a migráns, arra kérlek benneteket barátaim, hogy hagyjátok abba ezt a nemtelen gyűlölködést!Nem értem!


Ő csak egy azok közül a sokak közül, akik jobb életet, de egyáltalán ÉLETET érdemeltek volna.Hogy lehet emellett elmenni közömbösen? Hogy lehet tovább szajkózni a betanult gyűlölködő dogmákat rosszindulatú, túlfizetett, indok nélkül Európát illegálisan megszálló migránsokról? 
Hogy lehetnek emberek ennyire buták, ennyire vakok?

Nekik üzenem, a csak saját érdekeiket féltő, azt is félremagyarázó üresfejűeknek:
Ti is lehettek még hasonló helyzetben!
Ha másért nem, legalább ezért elgondolkodhatnátok kicsit!