2014. március 7., péntek

Bicikli

Tavasz van, ezért kiköltöztettem az udvarra. Bármikor szükség lehet rá. De tető alá állítani nehézkes, ezért más megoldást találtam ki neki. Vettem egy "Kerékpártakaró" névre hallgató valamit. Boldogan terítettem rá, de sajnos azt kell mondjam, ez is csak egy újabb lehúzás. Semmi haszna ugyanis. Az első szellő leemeli róla. Ha meg lekötözöm akkor rögtön kiszakad a vékony anyag valahol. Az enyém egyből több helyen is. Most ott árválkodik szegény bringa, és nem érti, hogy miért van takarásban.
Persze ahogy letörölgettem, és letakartam, azonnal kisütött a Nap. Hét ágra. Ha másra nem, erre jó volt a nagyberuházás.

Moderáljak?

Sajnálattal közlöm, hogy a jövőben minden hozzászólást törölni fogok amit valaki névtelenül, elérhetőségei megjelölése nélkül helyez el a blogomon. Saját szemetét helyezze el mindenki a saját otthonában! Ha továbbra is érkeznek ilyen kéretlen üzenetek, akkor moderálni leszek kénytelen. Ha ezután is tapasztalom a szándékot, akkor más megoldáshoz folyamodom. Remélem, erre nem lesz szükség!
Továbbra is mindenkinek a véleményét szívesen látom, aki személyének megjelölésével vállalja is azt.
Nem szeretem a sunyiságot. Még mindig nem. Ha valakinek csak erre futja, lője főbe magát!