2019. október 24., csütörtök

Uram segíts!

Uralkodó lettem. Igen. Igaz, hogy csak egyetlen alattvalóm van, az pedig én magam vagyok. De mégis. Uralkodom magamon ha már más nem adatott nekem.
De ez nem egyszerű dolog ám! Én ugyanis egy öntörvényű, esetenként makacs, szabad szellem vagyok. Így aztán különösen nehéz magamon uralkodni bizonyos esetekben. Ilyen eset pl  a viselkedés, a vágyakozás, a (ön)fegyelem, vad gondolataim megzabolázása, és egyre nehezebben tudok magamnak megfelelni.
Uralkodásomat azzal kezdtem, hogy néhány éve szinte mindent hátrahagyva főállású segítő lettem önkéntes alapon. Persze ezt a döntést meghozni nem volt nehéz, mert nem sok választásom maradt ha nem akartam örökre elmerülni a semmiben. Azt terveztem ugyanis régen, hogy ha elérem a kort, akkor majd nyugdíjas életemben lesz miből megélnem, és akkor majd kedvemre tehetem amit szeretnék. Aztán a nyugdíj mint jövőbeni lehetőség egyre kisebb szerepet játszott hazámban.
Hát lépnem kellett. Léptem. Vagyis lépre mentem amikor egy nőnemű egyed állással kecsegtetett egy idegen országban. Aztán uralkodott rajtam évekig. Végre be kellett látnom, hogy ha ő  képes rajtam uralkodni, akkor nekem ez többszörösen megy.
Így lettem a magam ura dióhéjban.
Most itt tartok. Néha megesz a fene vágyakozásaimban, de ellenállok magamnak.

Uram segíts nekem ebben!