2014. január 2., csütörtök

HARC lokátor


This post is all about who understands. Only those who understand.

My HARC locator temporarily: IO64IO 35xd

109HA992

This photo illustration only. The frequency is not a reflection of reality.

Rendőrfotó

Ma a házam előtt ismét karambol volt. ( Pontosan ott ahol pár hónapja egy halott néni esett az egyik kolléganőm kocsijára, aki éppen ott járt vesztére.) Most öt autó próbált egy meg síkban, azonos időben, és azonos ponton áthaladni. Naná, hogy csak részben sikerült!
Én akkor jöttem hazafelé a városból amikor már körbeszalagozta a rendőrség a helyínt. Nagyban fotózkodtak, méregettek, és minden szemtanút a helyszínen meghallgattak.  Gondoltam egyet elővettem okoskát, és csináltam egy képet, utána egy rövid videót a "csoportosulásról". Már az ajtót nyitottam volna amikor utánam szaladt egy kifejezetten csinos rendőrnő, és afelől érdeklődött, hogy én készítettem- e a képeket, mert valaki szólt, hogy fotóztam. Mondtam, hogy igen. Kérte, hogy mutassam meg. Én megmutattam a képet. Nézte, látta, hogy azon semmi személyt, vagy autót azonosító jel nem látszik, és mondta, hogy ok! Mosolyogva megköszönte, és szaladt a dolgára. Nem szóltam a videóról. Rossz bácsi voltam. Utána tudtam meg, hogy errefelé nem szabad rendőröket fotózni. Akkor sem ha nők.
Azt viszont csodálattal néztem, hogy milyen szervezetten takarították el a romokat. A helyszínelés végén az egyik rendőrautóból előkerült egy takarító egységcsomag, és egy rendőr összesöpörte a nagyját, majd valamit rászórt az olajfoltokra. Nem fűrészport, nem homokot. Valami granulátumot. Mindenesetre amikor végeztek, már ott állt készenlétben néhány tréler. Felrakták a romokat, majd ők is rászórtak valamit. Amikor ők is végeztek, jött az öttagú takarító brigád. Teljes menetfelszerelésben...
A lényeg: kb. egy órával a baleset után SEMMI nyoma nem volt a dolognak.
Csak a telefonomban...