2014. május 13., kedd

Esti séta a river walk-on...

Bütykösök
Szürkület, eső, mozgó kocsiból...

4 megjegyzés:

Katalin írta...

jé, a mesében sétáltál??

Vénember írta...

Én a mesében is élek. :-)

Van itt a barátaimnál egy folyó, és van egy sétány ami nagyrészt emellett fut. Ott aztán van minden ami szem-szájnak ingere. Van házikó az eső ellen, vannak tavak, van a folyó, rengeteg szobor, hattyúk, csodás növények, vízicsibék, virágok, madarak stb. Több képet nem tettem fel, mert vannak személyiségi jogok is... :-)

alterego írta...

Hallhatnank egy kicsit többet a szobrok és a vízi csibek személyiségi jogairól ? :-). A tréfán kívül, a képeid nagyszerűen érzékeltetik a pillanat hangulatát :-)

Vénember írta...

Bizony a szobrok árulkodóak. És mint olyanoknak személyiségi jogaik is vannak átvitt értelemben. De fogok mutatni néhányat közülük. Amerre nézek, hirtelen csak úgy előbukkannak a semmiből, vidámak, érdeklődőek, és mesélősek... A vízicsibék köszönik jól vannak. Ez arról árulkodik, hogy a bio-szennyvíztisztító tóegyüttes kiválóan működik, mert a harmadik lépcsőtől mér tele van normális élettel a tó. Vízityúk asszonyság rakott egy csomó tojást, és mind ki is keltette. A kis vízicsibék pedig élik gondtalan, boldog, mégis rejtőzködő életüket. Halászgatnak, vadászgatnak, és jól megvannak a nagy fehér rokonokkal is. Köszönik szépen! :-)