2014. január 29., szerda

kuka

Hétfő óta kinn van egy kuka az út mentén. Akkor ürítették. Szegény szemetes eszköz ott árválkodik magában. A gazdái délutánonként néhány órára fölkelnek. Olyankor széthúzzák a függönyt. A pasi a földszinten porszívózik egyet (két kutya, és egy fosos macska után köll is az) közben élete párja az emeleti ablakban fésülködik többnyire félpucéran. Ezután kiáll az ajtóba, kiengedi a kutyákat, megvárja míg telerondítják a környéket, majd bezárja őket a lakásba. Ezt a kakáltatást még délután megismétli egyszer. De valahogy a sok kutyaszar mindig ottfelejtődik. (Ma pl. egy másik kutyás hölgy szedte össze ezekét is. Nem először.) A "huzamos" ébrenlét alatt mindenféle kuncsaftok érkeznek. Megállnak, egy rövid duddantásra kiszalad az asszonyka (jólfésülten) valamit bead a kocsiablakon, elveszi az érte járó jutalmat, és visszabújik otthonába ahol a közben "érdekes" állapotba csavarodott Ura rendszeresen, és látványosan ellátja a baját. Hol a térdére rántja a nő arcát, hol rángatja kifelé belőle a rosszindulatot, hol pedig szereti rettenetesen. Utána (!) behúzzák a függönyt. Kissé zajosan élnek no!
Engem igazából nem zavarnak, csak amikor itt vannak a gyerekek, mindig hamarabb sötétítek.
Közben a kuka kinn árválkodik a házam előtt. Várja, hogy beletegyék a kutyusok ürülékét...

5 megjegyzés:

evikusz írta...

Bocsánat, de ezen nagyon jót röhögtem :D

Vénember írta...

Nincs bocsánat! :-) Egyszer egy okos ember azt mondta nekem, hogy " Sose kérj bocsánatot azért ami jólesett!" És milyen igaza volt!
Egyébként most ébredtek. A pasi kizavarta (pizsamában) a csajt a kukáért az útra. (Hm! Ezek olvassák a blogomat?!)Aztán végig szidta az ajtóban állva amíg az "szegény" vissza nem érkezett kukástól. Zajlik az élet piszkosul!

PN írta...

nagyon megfogott, szemléletes, tökéletes ÉLETKÉP !

Vénember írta...

Ha nekik ez élet?! :-)

Vénember írta...

Most mindjárt du. öt óra van, és ma még a függönyöket sem húzták szét. A kutyák még nem szellőztek". Bent a függöny mögött ég egy villany. Azon gondolkodom, hogy nem kellene-e az állatmentőket értesíteni? Legalább az állatok.... Őket kezdem félteni.