2020. január 17., péntek

mai jótanács

Az idegnyugtató, félelem,és feszültségoldó teák, gyógyszerek, és mndenfajta kívülről várt segítségek igénybevétele teljesen fölösleges, legtöbbször ártalmas pótcselekvések.

A megoldás egyszerű:

Élj becsületesen! Légy jóindulatú, nyitott, és akkor is őszinte ha az nem tűnik jó megoldásnak. Sőt! Főleg akkor!
És fogadd szeretettel az ugyanilyen közeledést másoktól is!





4 megjegyzés:

Kincse írta...

Te semmilyen gyógyszert nem szedsz?

Vénember írta...

Dehogynem. nem az idegeimre, a szorongásra stb. Életmentő gyógysereket szedek a szívemre kiskoromóta, Csernobil óta hormonokra, meg hasonló haszontalanságokra. Negyven éve bököm az inzulint kb. de ez nem biztos, mert jelentéktelen tényező az életemben. Még felírnak nekem sokfélét, (Egy nagy fiók tele van mindenféle csodaszerrel ) de szorongásom nincs amióta kiléptema kamaszkorból pér éve, és vállalom magamat. Nekem ez bejött. A környezetemet meg nem merem megkérdzni, mert őszinték. :-)

Kincse írta...

Régen láttam az idősebbeket, hogy marokszám ették a gyógyszert, és erősen fogadtam, lehetőleg elkerülöm ezt a módszert.
Évtizedek óta inkább gyógyteázom, de mint ahogy írtad, vannak elkerülhetetlen testi változások, amire én is kénytelen vagyok szedni, de ez csak napi 2,5 szem.

pipulka írta...

Sajnos az nem segít, amiket felsoroltál. Az emberbe akkor is belekötnek rosszindulatú mások, ha tökéletes. Sőt, akkor a legjobban. S aki érzékeny lelkű, ezt nem viseli könnyen. Ezen kívül ezernyi dolog adhat a mai, barom világban félelemre, feszültségre, stresszre okot.