2019. október 18., péntek

Sosem lehet tudni

Kedveseim!
Nem foglalkozom a magyarországi politikával, illetve csak annyira, hogy más országban élek. De akár akarom, akár nem, eljutnak hozzám is a hírek a magyar helyzetről. Most, hogy van némi megingás a hatalom megítélésében, most napról napra nő azoknak a száma akik eddig tolták a szekeret, most pedig teleszájjal hirdetik a FIDESZ bukását. " Én megmondtam! Én megmondtam!"
Néhány gondolatomat nem tudom most nem megosztani:

     EMBEREK!   
                Vagy aminek látszotok...

-  Ne rugdossátok a döglött oroszlánt amíg mozog! Sosem lehet ugyanis tudni...
-  Takarjátok le a tükröket otthon! Márha a rendszer halálára gondolok is, meg azért is, hogy később hányinger (vagy néhány inger) kerülését könnyebbé tehessétek!
-  Fordítsátok vissza a falon a képeket! (aminek a hátán egy régi fotón még "valakik" voltatok a régi világban, és ugyanabban a keretben csak a másik oldalon másik fénykép bizonyítja, hogy nyaltátok egy orbán seggét)
-  Vágjatok jóképet mindenhez ami ezután jön! Sosem lehet tudni...
-   Óvatosan kritizáljatok! Mert sosem lehet tudni...
-  Mielőtt előveszitek a régieket, tüntessetek el otthonotokban minden olyan bizonyítékot amit esetleg majd szégyellni kell! De ne nagyon messzire. Mert ugyebár sosem lehet tudni...
-  Köszönjetek előre tisztelettel mindenkinek! Azoknak is akik talán most el fognak tűnni a színről, és azoknak is akik most másznak ki a semmiből.
     
             MERT NE FELEDJÉTEK: 
                                                 
                                               A SZAR MINDIG A VÍZ FELSZÍNÉN ÚSZIK!
                                    

2 megjegyzés:

Halpern Margit írta...

Jaj, sajnos már megint mindenben igaza van.(Legalábbis szerintem. Mivel amúgy nem hiszek az egyetlen végső igazság létében.)

Vénember írta...

Mert hát olyan nincs is. 🙂