2018. augusztus 16., csütörtök

Hátterem (Nem a bálterem)

Van az a mondás, hogy minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll.
Hát igen! Bármilyen hihetetlen de nekem így a nagy távolság ellenére is valóságosan is, valamint képletesen is itt vagy a hátteremben!
S ez mindig eszembe is jut azonnal, ha bekapcsolom a laptopomat!

4 megjegyzés:

Kelemen Éva írta...

...a dilemmám 16-án még mindig ugyanaz, mint amit az előző bejegyzésnél már leírtam.
Kicsivel sem érzem magam "jól tájékoztatottabbnak".
De ez a dolgok pikantériája.

Vénember írta...

és lehet hogy ez nem véletlen? :-)

Kelemen Éva írta...

Köszönöm Gabi! Az apukámtól sokszor kaptam ilyen-olyan kérdésemre azt a választ: "azért, mert a nyúl szőrös, és nem borotválkozik!"
Vagy: "Ne légy kíváncsi, mert hamar megöregszel!"

Jajj, dehogy akarok én "hamar" megöregedni.

Vénember írta...

Kedves Éva!
Amint ezt már ezt többször kifejtettem grafomán vagyok. Valamint szeretet, és ölelésfüggő. Minden indulatomat ki kell írnom magamból vagy szétfeszít. Jót, és rosszat egyaránt. Ezért aztán minden írásom a valóságon alapul. Ha valakiről írok, az is hús-vér ember. De ha a bejegyzéseimet olvasgatod, rájöhettél már, hogy nem csak egyvalaki, hanem aktuálisan mindig az aki felborzolja az idegeimet valamivel. Persze én hűséges vagyok nagyon. Húséges a szerelmeimhez, rosszakaróimhoz, tárgyaimhoz, gondolataimhoz, és nem csalom meg egyiket sem soha! Annyival azonbann tartozom nekik, hogy soha nem írok konkrétan, de mégis mindenki tudja, hogy róla, neki szól az írás. Aki kevésbé ismer, az pedig találgathat. Ha eleget olvasott, úgyis összeáll a mozaik. :-)